DINCOLO DE DETALII

BTDConstruct & Ambient SRL este o companie romaneasca de constructii si amenajari interioare, creata in anul 2013. Echipa noastra de specialisti a pornit la drum cu dorinta de a construi in jurul unui concept simplu: detaliul care reconfigureaza spatiul. Proiect cu proiect, ideea initiala a devenit sursa care ghideaza activitatea BTD si care ne motiveaza sa depasim limitele planurilor si sa gandim solutii creative de realizare. De la stadiul de schita pana in momentul inaugurarii oricarui proiect, viziunea noastra este de a merge Dincolo de detalii, in beneficiul clientilor.

Misiunea BTD este sa construiasca responsabil si cu atentie la calitate, rezistenta si design. Gandim si ridicam proiecte in atmosfera generatiei noastre, prin tehnologie inovatoare si idei bazate pe colaborare.

SERVICII

Proiectele companiei sunt derulate prin două divizii dedicate: BTDConstruct si BTDBoutique.

BTDConstruct desfasoara activitati de antreprenoriat general in constructii civile, comerciale si industriale. In completare, BTDBoutique propune viziunea asupra spatiilor, prin concepte de amenajare interioara si punerea in practica a ideilor de design.

Cele doua divizii au evoluat in timp, iar portofoliul nostru include, pe langa proiecte de constructii si design interior personalizat, si solutii comerciale si tehnice, servicii complete in achizitia de materiale pentru proiecte rezidentiale, de birouri sau spatii comerciale.

ECHIPĂ

Inaintea oricarui proiect suntem noi, echipa BTD. Iar dincolo de detalii sunt oamenii pentru care construim. Cu aceasta viziune în minte, am strans laolalta profesionisti cu peste 17 ani de experienta. Lucram indeaproape cu parteneri din domeniul consultantei tehnice in constructii si cu cei din sfera sanatatii si a securitatii in munca. Impreuna, suntem alaturi de cei care ne solicita serviciile, in toate etapele proiectului, de la faza de proiectare si pana la intretinere si exploatare.

CERTIFICĂRI ȘI DISTINCȚII

BTDConstruct & Ambient SRL are implementat Sistemul de Management Integrat – ISO9001 pentru Managementul Calitatii, ISO14001 pentru Management de Mediu, OHSAS18001 pentru Managementul Sanatatii si al Securitatii Ocupationale – certificat de TUV Austria (tuv-austria)

Din 2018, BTD Construct & Ambient este membru activ certificat al Patronatului Societatilor din Constructii. 

BTD a intrat in Top 100 General Entrepreneurs 2018, direct pe pozitia 47, o confirmare clara a evolutiei companiei pe piata de constructii din Romania.

In 2018, compania a ocupat pozitia a II-a in Romanian National Enterprise Rankings in the Small Business section.

Tot in 2018, ne-am plasat pe locul al III-lea in Top Afaceri Romania 2018, sectiunea Intreprinderi Mici, Bucuresti, domeniul 41: Constructii de cladiri, conform bilant 2017.

În 2019, am urcat pe locul 25 în TOP 100 Antreprenori Generali în Construcții (clasament independent realizat de (IBCFocus).

Și anul acesta (n.r. 2020), am reușit performanța de a fi în rândul celor mai puternice 100 de firme de construcții din România, clasându-ne pe locul 22 în TOP 100 Antreprenori Generali în Construcții (IBCFocus).

 

Politica in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii in munca